3D Render

3D Render Oy tarjoaa 3D-visualisointipalveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat esitellä tuotteita ja projekteja omille asiakkailleen. Tuottamamme korkealaatuinen 3D-kuvamateriaali antaa uudelle tuotteelle tai projektille visuaalisen ilmeen, joka vaikuttaa loppuasiakkaaseen ja jää mieleen.

3D Render Oy:llä on lähes 20 vuoden kokemus 3D-havainnekuvien ja -animaatioiden tekemisestä. Perinteisesti asiakkaitamme ovat olleet rakennusteollisuuden yritykset, mutta laajennamme jatkuvasti asiakaskuntaamme myös rakennusteollisuuden ulkopuolelle. Nykyään yhtiöllämme on asiakkaita esimerkiksi laivanrakennusteollisuudessa. Teollisen tuotannon asiakkaillemme on ominaista jatkuva uusien markkinoiden etsiminen ja raju panostus vientiin. 3D Render Oy onkin ollut tärkeä yhteistyökumppani asiakkaiden myyntiviestinnän kehittämisessä antamalla visuaalisen hahmon asiakkaan tuote- ja projekti-ideoille.

Pyrimme tarjoamissamme tuotteissamme hyödyntämään uusinta 3D-teknologiaa, minkä avulla visualisointituotteemme ovat mahdollisimman näyttäviä ja myyviä. Tarjoamme esimerkiksi 3D-kuvia ja 3D-animaatioita Oculus Rift - virtuaalimaailmaa varten. Lisäksi tuotamme Internet- ja iPad-sovelluksia, jotka esittelevät asiakkaan tuotteita ja projekteja 2D- ja 3D-kuvamateriaalin, infografiikan ja sanallisen informaation avulla.

Yrityksen toimintatapa on erittäin Lean-tyyppinen eli pystymme joustavasti, nopealla tuotantoaikataululla ja vähäisilläkin tuotemäärittelyillä kehittämään asiakkaiden ideoista näyttäviä ja myyviä visualisointeja. Olemme usein myös mukana asiakkaan tuotesuunnitteluvaiheessa visualisoimassa kehitysideoita, jotka auttavat tuotteen tai palvelun lopullisen muodon syntymisessä.

Tutustu 3D Render Oy:n toimintaa internet-sivuillamme www.3drender.fi. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää mitä voimme tarjota yrityksellenne. 

Vanajan Kosketus

1. sija!  “Jatke Oy voitti uimahallin ympäristön ideointi- ja kumppanuuskaavoituskilpailun Vanajan kosketus -työllään. 3D Render Oy palveli kilpailujoukkuetta toteuttamalla hankevision kuva- ja animaatiomateriaalin suunnitteluryhmän ohjeistamana.”

Resize Resize Tripla North Lines Compressed2

Keskipasilan visualisointi.