Kaupunkisuunnittelun valtakunnalliset 3D-työkalut nyt kuntasi käyttöön maksutta

Oulun kaupunki toi seuraavien vuosikymmenten investointi- ja kaavahankkeet kaikkien nähtäville yhdellä kartta-alustalla verkossa. Hyvinkäällä kuntalaiset pääsivät samalla alustalla katsomaan, miten uusi Hangonsillan asuinalue rakentuu. Mitä sinun kuntasi voisi tehdä yhteisellä, kaikille avoimella 3D-kartta-alustalla? FCG tarjoaa välineet kuntien digitalisaation avuksi – ota nyt uudet kaupunkisuunnittelun työkalut käyttöösi maksutta.

Voiko asemakaavan esittää verkossa?

Asemakaava voidaan julkaista MAPGETS-alustalla, jossa se on kaikkien nähtävillä. Kuntalaiset näkevät, minne rakennetaan uusia kouluja, päiväkoteja ja muita palveluja. Suunnittelijat näkevät ympäristön, jonne rakennukset nousevat. Rakennuttajat löytävät nopeasti vapaan tonttimaan.

Kokeile: Julkaise uuden asuinalueen asemakaava MAPGETSissä. Markkinoi sen avulla vapaita tontteja rakennuttajille.

Tutustu MAPGETS Finland  https://suomi.mapgets.com

Näin otat MAPGETSin käyttöön >>

Kaava

Kuinka nopeuttaa kaavahankkeita?

Kaavahankkeen voi toteuttaa kokonaan MAPGETS-alustalla aina luonnosvaiheesta voimaantuloon asti. Suunnittelijoilla, kuntalaisilla ja päättäjillä on nähtävillään ajantasainen versio kaavan etenemisestä. Vuorovaikutteinen keskustelu ja yhteiskehittäminen tapahtuvat verkossa. Kaavan valmistuminen voi nopeutua jopa vuosia.

Kokeile: Toteuta perinteisen kaavahankkeen rinnalla toinen hanke MAPGETSissä. Vertaa hankkeiden etenemisnopeutta ja vuorovaikutuksen sujuvuutta.

Tutustu MAPGETS Finland  
https://suomi.mapgets.com

Näin otat MAPGETSin käyttöön >>

Miten muuttaa tyhjä tonttimaa rahaksi? 

MAPGETS tekee kunnan maankäytön mahdollisuudet näkyväksi. Kun kartta-alustalla julkaistaan kaava- ja tonttitiedot, rakennuttajat ja toimipaikkoja etsivät yritykset löytävät ajantasaiset tiedot vapaista tonttimaista verkosta.

Kokeile: Kartoita kunnan vapaat tonttimaat. Julkaise ne MAPGETSissä. Markkinoi tontteja yrityksille ja rakennuttajille kaikille avoimen kartan avulla. 

Tutustu MAPGETS Finland  
https://suomi.mapgets.com

Näin otat MAPGETSin käyttöön >>