Aikamatka

Pasilan aseman aula 9.6 klo 7.45-17.30

Esite
389 KB, päivitetty 5.6.2015

FCG Suunnittelu ja tekniikka on merkittävin suomalaisessa omistuksessa oleva rakentamisen suunnitteluyritys. Aikamatka on FCG:n ideoiden ja innovaatioiden visualisoinnin ja viestinnän konsepti. Aikamatkalla havainnollistetaan ympäristömme tulevaisuutta siten, että myös tavallinen ihminen ymmärtää muutosten vaikutukset kaupunkikuvaan ja omaan elinympäristöön. Aikamatkalla päättäjät, asukkaat ja käyttäjät viedään sisään mahdolliseen tulevaisuuteen koko näkökentän täyttävän virtuaaliseinän avulla. Aikamatkaa voidaan tarvittaessa tehostaa virtuaalilasien avulla, jolloin silmän koko näkökenttä eri suuntiin on täytetty ja kokemus virtuaalimaailmasta muuttuu  hämmästyttävän aidoksi. 

Pasilan aikamatka on FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n ja 3D Render Oy:n yhdessä järjestämä tempaus, jossa kaikki saavat mahdollisuuden tutustua FCG:n aikamatkakonseptiin ja pääsevät kurkistamaan Keski-Pasilan yhteen mahdolliseen tulevaisuuteen. Pasilan aikamatkalla on mukana sekä virtuaaliseinä että virtuaalilasit, joiden avulla kuka tahansa voi osallistua aikamatkaan.

Jos tarvitset ympäristösi, kiinteistösi, tai laitoksesi parantamiseksi tai luomiseksi innovatiivisen ja investointiasi tukevan kumppanin, valitse FCG ja 3D render. Osaamisemme kautta tiedät jo etukäteen, että lopputulos palvelee tarpeitasi.

Löydät lisää tietoa aikamatkan eri osa-alueista vasemmalla olevasta valikosta. 

Pasilavm Resize Resize Tripla North Lines Compressed2 Oculus Rift Kuva