Kuntien kyberturvallisuuspäivät

4.-5.10.2016

Oletko kuntatoimijana vastuussa hallinnosta, taloudesta, henkilöstöstä tai tekniikasta? Tai tarjoatko ehkä toimittajana palveluita ja tekniikkaa näille vastuualueille?

Kuntien palveluiden digitalisointi edellyttää helppokäyttöistä, luotettavaa ja kustannustehokasta tekniikkaa. Vältä turhat investoinnit – muodosta kokonaiskuva digitalisoinnin muutoksista ja ajoita tarvittavat uudistukset oikein!

Kuntien kyberturvallisuuspäivät 2016 on laaja ja monipuolinen katsaus palveluiden digitalisoinnin ja kuntien kyberturvallisuuden kysymyksiin, kustannustehokkaisiin ratkaisuihin ja yhteistyön mahdollisuuksiin.

      

Mikäli ilmoittauduit 29.8.2016 mennessä, niin saat tilaisuudessa bonuksena kirjan Kyberturvaopas - tietoturvaa kotona ja työpaikalla! (ovh.39€)

Kyberturvallisuuspäivien valinnaisia ohjelmalinjoja on kolme:
• hallinnollinen turvallisuus,
• tietosuoja ja henkilöstö sekä
• tekninen tietoturva.

Suomen Kuntaliitto ja FCG Koulutus Oy järjestävät Kuntien kyberturvallisuuspäivät yhteistyössä Valtiovarainministeriön JulkICT:n, Viestintäviraston
Kyberturvallisuuskeskuksen ja Tietosuojavaltuutetun toimiston kanssa.

Logotkooste


Osallistumismaksu
495 EUR + alv 24%

Osallistumismaksu sisältää myös sähköisen materiaalin sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut, mukaan lukien cocktail-tilaisuuden.

Ilmoittaudu