Tampereen Maauimala FCG

Virkistys ja vapaa-aika 

Toteutamme virkistys-, puisto- ja vapaa-ajan kehityshankkeita laajoista selvityksistä ja strategioista yksittäisiin suunnittelutehtäviin. Meillä onnistuu matkailualueen ideointi ja kaavoitus siinä missä viheralueen suunnittelu ja kehittäminen. Suunnittelemme uusia matkailurakennuksia ja ideoimme uutta käyttöä vanhoille kiinteistöille.

Urbaanit ranta- ja puistohankkeet sekä julkisen tilan suunnitelmat laadimme yhteistyössä infrasuunnitteluosaajiemme kanssa. Hankkeiden edistämiseksi laadimme investointi- ja kannattavuustarkasteluja sekä toteutettavuustutkimuksia. Meillä on sekä kansainvälistä osaamista ja verkostoja että vahvaa paikallistuntemusta.

Monialaiseen joukkoomme kuuluu asiantuntijoita niin miljöön, matkailualueiden, liiketoiminnan, kestävän kehityksen, palvelumuotoilun, tuotekehityksen, markkinoinnin, maankäytön suunnittelun, rakentamisen kuin digitaalisten ratkaisujen osalta. Tämän asiantuntemuksen haluamme antaa käyttöösi, kun etsit kumppania hankkeellesi.

Lapin Investointikohteet FCG Laukaan Satama Tekstilla Hossa FCG Arkkitehdit Tapiolan Jaapuutarha Espoo Fcg Kuntatalon Piha Alueet Tekstilla Metelinniemi FCG